Nişan ve Düğün Pastası Trendleri: 2020

2020 yılı için evlilik, kalabalık düğün, nişan kutlamaları demek olmasa da, hayatımızda en sevdiklerimizle küçük kutlamalara her zaman yer vardır! Bu yıl her yıldan biraz daha farklı oldu ama hayatımızdan aşk ve sevgiyi hiçbir zaman eksik etmememiz gerektiğini bu süreçte öğrendik. 2020 yılında en çok tercih edilen, yükselen, düğün ve nişan kutlamalarının yıldızı hangi pasta trendleri olmuş birlikte göz atalım.

Gerçek Çiçekler Her Yerde

Çiçekli Nişan Dügün Pastası

Doğala özlem ve doğayla iç içe tasarımların değerlendiği son yıllarda, çiçekli pastaların ne kadar gündemde olduğunu daha önce belirtmiştik. Konu düğün, nişan gibi mutluluk verici olunca da çiçekler başrolde oluyor ve pastanın çiçekleri en az gelin buketi kadar önem taşıyor. Düğün pastalarında çiçekleri kurutulmuş, taze veya ‘handpainted’ dediğimiz el yapımı boyamaların oluşturduğu tarzda kullanabilir, davetinize fresh bir hava katabilirsiniz.

Naked Cake İhtişamı

Naked Cake Nişan Dügün Pastası

Pastacıların gözdesi ve son yılların favorisi Naked Cake’ler, kutlamalarda da tüm ihtişamıyla karşımıza çıkıyor. Düğün konseptine en çok yakışanlardan biri olan bu şık pastaları çiçeklerle süsleyebilir, metalik boya efektiyle aurasını yükseltebilir, belirli belirsiz ve hafif bir krema kaplamasıyla beyaz konseptli kutlamalara uyum sağlamasını kolaylaştırabilirsiniz. Naked cake’lerin dışını taze meyvelerle süslerseniz de, küçük kutlamalarınız için oldukça cool bir ikram servis etmiş olacaksınız. 

Yükselen Mermer Pasta Trendi

Mermer Nişan Dügün Pastası

Mermerin duru, yalın ve artistik dokunuşlarını kutlama masalarınıza taşımanın tam zamanı. Bulunduğu ortama yalın ve zarif bir asalet katan mermer, görünümü itibariyle ultra şık bir konumlanma yaratıyor. Sanat eserlerine düşkün biriyseniz ve düğününüzde pastanızın göz alıcı olmasını istiyorsanız mermer desenli pastalara mutlaka göz atın. *Küçük bir ipucu: Mermer desenli pastanızı doğal mermer taştan oluşan pasta standında sergileyerek efekti iki katına çıkarabilirsiniz.

Bir Düğün Klasiği: Orman Meyveli Pasta

Orman Meyveli Nişan Dügün Pastası

Ahududu, böğürtlen, yaban mersini, karadut, çilek… Orman meyvelerini kim sevmez ki? Sonbaharın gelmesiyle birlikte hafif ama oldukça lezzetli bir seçenek olan orman meyveli pastaları, kutlamalarınıza dahil edebilirsiniz. Hem sağlıklı hem de görünüm olarak oldukça renkli bu orman meyvelerini pastalarınızın dışını süslemek için de kullanabilir, antioksidan açısından zengin olmalarıyla davetlilerinizin takdirini kazanabilirsiniz :)

Pandemi Döneminin Favorisi: Mini Cakes

Mini Nişan Dügün Pastası

Ülkemize oranla yurt dışında, özellikle Avrupa’da daha popüler olan mini cakes (mini pasta) akımı, ülkemizde bu 2020’yle birlikte pandemi sürecinden sonra daha popüler olmaya başladı. Dilim pasta servis etmek yerine mini ikramlıkları hem kişiye özel oldukları için hem de farklı sunumlarıyla göz doldurduğu için sıklıkla tercih ediyoruz ve çok seviyoruz. Biraz değişikliğe gitmek istiyorsanız cupcake, mini pasta ve tart seçeneklerinin yanı sıra cam kaplarda sunumlarla avrupai pastalar servis edebilirsiniz.

Tuty’s Cakes olarak sizlere ve sevdiklerinize neşenizin ve mutluluğunuzun eksik olmadığı kutlamalar dileriz :)

Nişan ve Düğün pastası örnekleri arasından sizin için uygun bir özel butik pasta siparişi verebilirsiniz yada bu konuda Tuty’s Cakes olarak size yardımcı olabiliriz. Bunun için iletişim formumuzu doldurabilir veya 0530 375 2253 numaraları telefondan bize her zaman ulaşabilirsiniz.

Yorum Bırak