Naked Cake Nedir? Nasıl Yapılır?

Son dönemde popülerliği oldukça artan ve özellikle düğün ve nişanların vazgeçilmezi, bir pasta türü olan "Naked Cake" lerden söz etmeden olmazdı. Nedir bu "Naked Cake" diye soranlar için; Aslında örnek resimlerden de görebileceğiniz gibi ve adı üzerinde şeker hamuru veya ek bir malzemeyle kaplanmadan genellikle orman meyveleri ve çikolata kullanılarak ve özellikle taze çiçek veya şeker hamurundan yapılmış çiçeklerle sunulan "Çıplak kek" olarak özetleyebilirim. Butik pasta konseptinde en sevdiğim pasta tarzının bu olduğunu söyleyebilirim.

Naked Cake

Artık o eskisi gibi her tarafı kremayla ya da şeker hamuruyla kaplanmış, tekdüze düğün pastalarının yerini, "Naked Cake" ler alıyor. "Naked Cake" tercihinizle hem daha doğal ve sağlıklı hem de mükemmel görsellikle bir pastaya sahip olabilirsiniz.

Naked Cake

"Naked Cake" i sadece düğün pastası olarak kategorilendirmek bence yanlış olur. Düğün ve nişan haricinde, doğum günü veya davetlerde de özellikle retro bir konsept düşünülüyorsa kesinlikle tercihiniz "Naked Cake" olmalı diye düşünüyorum. Uygulanabilirlik ve süsleme o kadar hayal gücüne kalmış ki özellikle taze çiçekler ve meysim meyveleriyle birlikte kullanıldığında ortaya efsane pasta görüntüleri ortaya çıkabiliyor.

Naked Cake

Bu birbirinden güzel hazırlanmış, lezzetli butik pastalardan sipariş vermek isterseniz iletişim sayfamızdaki formdan bize ulaşabilir veya 0530 375 2253 nolu telefondan arayarak ya da WhatsApp üzerinden mesaj göndererek bilgi alabilirsiniz. Ve tabi üzülerekte olsa butik pasta siparişlerini sadece Ankara için aldığımı tekrar belirtmek isterim.

Yorum Bırak