Doğum Günü Pastaları

Doğum günleri tüm çocuklar ve aileleri için en özel günlerden biridir. Her ebeveyn çocuğuna unutulmaz bir doğum günü partisi hazırlamak ister ancak nasıl bir organizasyon yaparsanız yapın bir doğum günü partisinde kutlamayı tamamlamak için mutlaka lezzetli bir pasta gerekir. Hiçbir şey bir partiyi pasta kadar mükemmel anlatamaz. Bu yüzdende butik pastalar doğum günlerinin vaz geçilmezleridir.

Doğum günleri çocuklarımızın en özel günlerinden biridir. Doğum günün nerede yapılacağı ve doğum günü pastası seçimi çocuklar kadar biz anneleri de heyecanlandırır.

Çocuklarınız için düzenleyeceğiniz doğum günü partilerinde yaratıcı fikirlere ihtiyaç duyuyor musunuz? Çocuğunuzun doğum gününü ona hayallerindeki pastayı yaparak kutlamaya ne dersiniz? O zaman aşağıda sizin için belirlediğimiz doğum günü temanıza uygun en güzel ve en lezzetli butik pasta kategorilerinden en uygun olanını seçebilirsiniz.

Özel Tasarım Pasta

Özel Tasarım Pasta

Tamamen size özel, hayal gücünüzle sınırlı tasarım butik pastalar. Kutlamalarınızda pastanızı size özel, sizi en iyi anlatan konseptte hazırlayabiliriz. Pasta örneklerimiz için Instagram adresimizi inceleyebilirsiniz.

Baby Shower, Bebek Pastası

Baby Shower, Bebek Pastası

"Dikkat, bebek geliyor!" demenin en popüler hali son zamanlarda baby shower pastasıdır. Konu bebeğin gelişini kutlamak olunca ilk akla gelen pastalar bebek temalı baby shower pastaları oluyor. Kimileri pastanın üzerinde mışıl mışıl uyuyan bir bebek figürü seçse de çoğunluk bebek yeme fikrinden hoşlanmadığı için bebeği sembolize eden farklı objeleri tercih ediyor. :)

1 Yaş Pastası

1 Yaş Pastası

İlk yaş ilk doğum günü! Çocuğunuzun ilk yaşını kutlayacağınız bu özel gün için katkı maddesi kullanılmadan en doğal malzemelerle hazırladığımız butik pastalarımızı çocuklarınızın sevdiği karakterle veya ilgi alanlarına göre süsleyip hazırlıyoruz.

Diş Buğdayı Pastası

Diş Buğdayı Pastası

Bebeğin ilk dişini akraba ve arkadaşların katıldığı bir etkinlik ile kutlamak geleneklerimizden birisidir. Bu özel güne uygun diş şeklinde veya diş figürleri ile süslenmiş diş buğdayı pastası kutlamanıza eşlik edebilecek en lezzetli şeydir.

Çocuk Pastaları

Çocuk Pastaları

Katkı maddesi kullanmadan ve en doğal malzemelerle hazırladığımız butik pastalarımızı çocuklarınızın sevdiği karakterle veya ilgi alanlarına göre süsleyip hazırlıyoruz. Çizgi Film Karakterli Pastalar, Şimşek Mcqueen Pasta, Mickey Mouse Pasta, Disney Prenses Pastaları, Buzlar Kraliçesi Elsalı Pasta, Spiderman, Batman veya Süpermenli Pasta bu kategoride en çok tercih edilenler arasında.

Resimli Pasta

Resimli Pasta

Sevdiklerinizle beraber yaşadığınız en unutulmaz kareleri pastalarımıza basabiliriz. Yenilebilir şekerli kağıt üzerine basılan fotoğraflarınız seçmiş olduğunuz pastanın üzerine özenle yerleştirilir. Resimli pasta için kullanmak istediğiniz fotoğrafı bize göndermeniz yeterli.

Bu özel gününüzde kutlamanızı tamamlamak için çok çeşitli butik pasta tasarımları arasından seçim yapabilirsiniz. Diğer pasta örneklerimiz içinse Instagram adresimizi inceleyebilirsiniz. Bulamıyorsanız üzülmeyin. Size her konuda yardımcı olabilmek için iletişim sayfamızdaki formdan bize ulaşabilir veya 0530 375 2253 nolu telefondan arayarak ya da WhatsApp üzerinden mesaj göndererek bilgi alabilirsiniz.

Yorum Bırak